Vervolg van Europees mobiliteitsmanagement

Over EPOMM

EPOMM is het European Platform on Mobility Management, een netwerk van overheden in Europese landen die zich bezighouden met Mobility Management (MM). Ze worden vertegenwoordigd door de ministeries die verantwoordelijk zijn voor MM in hun land. In Nederland is dat het MinIenM. EPOMM is georganiseerd als een internationale non-profitorganisatie met zetel in Leuven (België).

De uitdaging

Mensen veranderen in hun houding en gedrag ten aanzien van reizen en werken. Mobiliteitsmanagement speelt hier op in door duurzaam vervoer te bevorderen en de vraag naar autogebruik (ipv autobezit) te beheren. Het moment was aangebroken om op Europees niveau een gezamenlijke ambitie te formuleren. 

Hoe hebben wij geholpen?

Impact Company ontwierp en begeleidde een sessie waarin al deze land vertegenwoordigers op MM bijeen kwamen om “the next step” te bepalen voor MM in Europa: wat is onze gezamenlijke ambitie? wat is ieders cruciaal belang in de gezamenlijke visie? 

Het resultaat

Behalve de ‘declaration of MM ambitions” leverde de groep ook “bold promises” op in 4 tijdvakken: 12 uur, 12 dagen, 12 weken en 12 maanden. Bovenal had deze sessie een verbindende werking door het grote convergerende karakter naar een gezamenlijke ambitie en beloften. 

[dsm_embed_twitter_timeline twitter_username=”marjolijndg” limit_tweet=”on” tweet_number=”2″ footer=”off” scrollbar=”off” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default”][/dsm_embed_twitter_timeline]

Interesse of een vraag? Neem contact op