Facilitators van verandering

Impact Company werd in 2007 opgericht door Edwin de Graaf en Marjolijn de Graaf, veranderarchitecten en -begeleiders die zich inzetten voor meer impact, meer bevlogenheid en meer duurzaamheid van organisatieontwikkeling.

Een van onze belangrijkste lessen in ruim 20 jaar werken met groepen is dat …

De groep weet het altijd het beste,
zelfs als ze niet weet dat ze het weet.

Zo ontdekten we hoe belangrijk het is om ons bewust te zijn van en gebruik te maken van de collectieve wijsheid van de groep die, wanneer wij met groepen werken, uiteindelijk onze rol definieert als … het creëren van de ruimte voor deze wijsheid om tevoorschijn te komen. In deze ruimte ontwerpen wij betekenisvolle interacties tussen mensen, waaruit verandering kan ontstaan. Wij faciliteren dus groepen in hun veranderingsproces.

Edwin de Graaf (1970) is procesbegeleider en coach met een kracht in de non-verbale communicatie en co-creatie.
Hij is afgestudeerd als Muziektherapeut en werkzaam geweest in de psychiatrie en voor justitie. Vanuit deze achtergrond heeft Edwin met name aandacht voor een open dialoog, waarin hij meervoudig kijkt en onderzoekt hoe de groep tot eigen oplossingen komt. Het werken met de onderstroom in groepen heeft Edwin eerst in verschillende eigen ondernemingen toegepast. Later startte hij samen met zijn echtgenote Impact Company, waar hij zijn therapeutische en creatieve talenten goed kan inzetten als patroondoorbreker binnen organisatie teams.

Marjolijn de Graaf (1971) is veranderarchitect met een gebruiksvriendelijke veranderaanpak.
Medio jaren ’90 studeerde zij af als psycholoog met specialisatie Human Factors engineering. Zij begon te werken bij een groot IT-consultancy bedrijf en is daar opgeleid in projectmanagement en large scale interventions en change management. Na 12 jaar ervaring met verandertrajecten in verschillende detacheringsopdrachten bij zowel profit als non-profit-organisaties, startte zij samen met haar echtgenoot Impact Company. Bij Impact Company kan Marjolijn haar kennis en ervaring op het gebied van menselijk gedrag en organisatieverandering goed combineren. In haar rol als veranderarchitect heeft zij al veel organisaties begeleid om versneld tot gezamenlijke resultaten komen.

 Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking.

Partners

Impact Company werkt graag samen met ervaren en enthousiaste collega’s:

Korbee & Hovelynck

Spilter

FACgenoten

Doelbewuster

Welkom