Reflectie op stagnerende samenwerking

De situatie

Iedereen werkt hard en zet zijn beste beentje voor, maar staan we ook voldoende stil bij het welzijnstuk van je werk? Dit project loopt reeds een jaar en 1 van de 3 partners voelde zich in het gedrang. Tijd voor een reflectie sessie waarin aan de hand van een terugblik de gevoeligheden bespreekbaar werden: welke zorgen heb je, wat mis je, waaraan wil je vasthouden? En ook: wat heb je te winnen dan wel te verliezen bij het al dan niet doorgaan van dit project?

Het resultaat

Een gewaagde bijeenkomst waarin transparantie en vertrouwen als randvoorwaarden golden voor het slagen vd sessie. Prachtig hoe de onderstroom van het team ruimte kreeg om aan de oppervlakte te komen. Teamleden hadden de kans om van elkaar te leren en steun te ontvangen.

[dsm_embed_twitter_timeline twitter_username=”marjolijndg” limit_tweet=”on” footer=”off” scrollbar=”off” admin_label=”Supreme Embed Twitter Timeline ” _builder_version=”4.9.3″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ tweet_number=”2″ sticky_enabled=”0″][/dsm_embed_twitter_timeline]

Interesse of een vraag? Neem contact op