Wie wij zijn

Sociale transitiebegeleiding

Wij zijn een netwerk organisatie die zich inzet voor meer impact, meer bevlogenheid en meer duurzaamheid van organisatie ontwikkelingen. Onze aandacht gaat uit naar de sociale dimensie van een technologische of organisatorische vernieuwing en we geloven daarbij in de kracht van co-creatie. Ons voornaamste veranderinstrument is daarom een sessie.

Impact Company, dè energieke organisatie voor uw procesregie bij complexe vraagstukken, sinds 2007. Wij faciliteren uw besluitvormingsproces naar de beoogde resultaten met impact, met energieke inbreng van alle belanghebbenden en met lange houdbaarheid!

Naast het ontwerpen en begeleiden van besluitvormingssessies als veranderinstrument, geven we er ook training over! Onze trainingen bieden we aan als Impact Academy via Management of Change.
Management of Change is een erkend opleidingsinstituut gespecialiseerd in doel- en resultaatgericht verbeteren, veranderen en innoveren.

De professionals in ons netwerk

De professionals van Impact Company dragen dezelfde visie uit op organisatie ontwikkeling en transformaties: sociaal en duurzaam. Onze aanpak voor sociale innovatie heet Decisions by Design. Natuurlijk kunnen wij wel vinden dat wij met toppers samenwerken, maar hoe kunt u beoordelen welke kwaliteit u inhuurt? Bekijk van elk teamlid de eigen LinkedIn pagina voor projecten, testimonials en specifieke vaardigheden. En kom vooral met ons kennismaken.

Marjolijn de Graaf
Marjolijn de Graaf
Sales
Impact Company

Edwin de Graaf
Edwin de Graaf
Facilitator
Impact Company

Ingrid Hovelynck
Ingrid Hovelynck
Organisatie adviseur
Korbee & Hovelynck
Kim Suurmeijer
Kim Suurmeijer
Daadkrachtig ondersteuner
i-PA

Laura ten Ham
Laura ten Ham
Facilitator
Metaphora

Frans Scheepens
Frans Scheepens
Facilitator
Gist
Judith de Bruijn
Judith de Bruijn
Dagvoorzitter | Sprekerscoach
Judith de Bruijn
Kirstin Op het Veld
Kirstin Op het Veld
Facilitator
Leren door Ervaren