Visie met impact!

Training om uw doelstellingen met meer impact kracht bij te zetten

website-borgenpage-klein

Wilt u ook de denkrichting in uw organisatie terugdraaien van beheersing naar bedoeling?

Waar veel mensen samenwerken is veel georganiseerd, in procedures en systemen. Soms lijken die wel de overhand te krijgen en lijkt het ‘systeem’ tot doel te zijn verheven. Het ware doel, waarde toevoegen voor de klanten, komt daardoor in het gedrang.

Hoe krijgt u die klantgerichtheid weer in het denken en veel liever in het handelen van de medewerkers?

Of heeft uw organisatie een duidelijke visie maar blijft het effect in de praktijk achterwege?

In de ontwikkeling van de visie kijk je naar de wereld van nu en de kansen in de toekomst en beschrijf je de gewenste droomsituatie van het bedrijf. De gewenste toekomst is een nieuwe situatie! Wat kenmerkt deze gewenste toekomst en wat verandert de visie in de huidige organisatie? Hoe wordt de visie uiteindelijk de nieuwe cultuuridentiteit? Er is durf en daadkracht nodig om de visie uit te werken; men moet immers onontdekte gebieden verkennen. Er wordt wellicht ook pijn geleden; men zal van sommige zaken en lang gekoesterde overtuigingen afscheid moeten nemen.

Maar wat als de visie niet nageleefd wordt in de dagelijkse werkzaamheden?

Hoe groter de afstand tussen de huidige en de gewenste situatie, des te groter de uitdaging en des te meer energie je nodig hebt om te slagen.

Hoe kunt u de visie daadwerkelijk laten doorleven in de organisatie en bij alle betrokkenen?

Deze expertclass gaat niet in op het ontwikkelen van de visie zelf. Hier gaat het om hoe u meer impact kunt bereiken door de visie te laten doorleven in de organisatie en bij alle betrokkenen. Dat kan ook gaan om een programmadoelstelling, de visie op een verbetertraject of meer focus op de bedoeling.

Wanneer u de juiste tactieken en werkvormen inzet, kunt u de visie goed kracht bijzetten en het effect van de visie binnen de organisatie enorm vergroten.

Alleen wanneer u de visie op de juiste manier in uw organisatie uitzet wordt deze gedragen en heeft deze optimaal effect en rendement.

Wat levert de training Visie met impact u op?

Voor wie is de training Visie met impact?

  • U krijgt inzicht in het krachtenveld waarin de verandering zich bevindt en wat dit betekent voor u;
  • U leert de 4 tactieken om urgentie te verhogen die voor meer impact op de visie zorgt;
  • U ontvangt een quickscan voor een heldere veranderopdracht, zodat u weet waar u regie op kunt voeren;
  • U leert hoe de positionering en opstelling van de top en het middenkader invloed heeft op de draagkracht van de visie;
  • U gaat ervaren en oefenen met werkvormen om de impact van de visie te verhogen.

De training richt zich op ervaren veranderaars: facilitatoren, leiders, managers, coaches, beleidsadviseurs en organisatie ontwikkeling consultants.

U wilt de voorwaarden scheppen die ervoor zorgen dat medewerkers gaan bijdragen aan de bedoeling of aan de realisatie van de visie.

Twijfelt u of u binnen de doelgroep valt? Aarzel zeker niet om even contact met ons op te nemen. Wij stemmen graag samen met u af of deze training voor u een waardevolle investering is die u direct kan toepassen op uw praktijk.

Testimonials

Maaike, communicatieadviseur: “De training Visie met Impact gaf mij veel inspiratie en praktische handvatten die ik direct in mijn werk kon toepassen. Ik kan je de training van harte aanbevelen, omdat je in een dagdeel precies de highlights aangereikt krijgt, die in verschillende projectstadia zijn toe te passen. ”

Kris, verandermanager: “Uit deze training heb ik geleerd dat een visie datgene verwoord wat er ten goede in de wereld is veranderd, als een belofte naar de buitenwereld. Daartoe kreeg ik ook goede handvatten en passende werkvormen aangereikt.

Wanneer?

Investering

Deze training om 9.00-13.00u is gepland op:

donderdag 7 december 2017
dinsdag 12 december 2017

De groepsgrootte zal maximaal 20 personen behelzen, zodat we tijdens het dagdeel intensief kunnen werken en een optimaal resultaat kunnen bewerkstelligen.
Wacht daarom niet te lang met aanmelden voor de datum van uw voorkeur.

De prijs van € 297,- per persoon is exclusief BTW.

De training beslaat een dagdeel en in dat dagdeel wordt u voorzien van koffie en thee. Bij de training is een smakelijke lunch inbegrepen. Van de training ontvangt u een geprinte hand-out.

U wordt ontvangen op een prachtige en goed bereikbare locatie in Utrecht: Fort Lunet IV

Eenvoudig aanmelden

Annuleringsbeleid

Na inschrijving krijgt u van ons een bevestigingsmail voor de deelname aan de training en gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in (waarbinnen u kosteloos van gedachten kunt veranderen). Annuleren kan na bevestiging kosteloos tot 20 werkdagen voorafgaand aan de trainingsdatum, hierna wordt 50% van de totale trainingsprijs in rekening gebracht. Bij annuleren tot één week van te voren wordt 100% van de totale trainingsprijs in rekening gebracht. Naast annuleren is het mogelijk om, in overleg, iemand anders in uw plaats te laten gaan.