Verandering: hoe krijg je mensen mee?

Training om het commitment voor de verandering te vergroten

website-borgenpage-klein

In hoeverre werken de mensen mee aan de gewenste organisatieverandering?

Veranderingen zijn succesvoller wanneer er veel menselijke energie achter steekt. Wanneer de samenwerking stagneert of de productiviteit afneemt, kunt u als manager en/of veranderaar zorgen voor een omgeving die meer menselijke energie oplevert. Met andere woorden: u stimuleert de (team-)prestaties door te werken aan de randvoorwaarden.

”Technology changes, people don’t”

Hoe moeilijk is het om te veranderen?! Zeker niet makkelijk.

Mensen willen best wel veranderen, maar willen niet veranderd worden.

Hoe verbindt u mensen écht aan een verandering?

Iedereen weet: zorg dat u uw mensen verbindt aan de verandering. Echter: we kunnen mensen niet dwingen om zich te verbinden. Verbinding is een gevolg, een resultaat.

Mensen verbinden zich op natuurlijke wijze aan iets, wanneer zij de kans krijgen om mee te doen en eigenaarschap te nemen. U kunt wel de situatie creëren en/of voorwaarden scheppen waarin mensen doen wat ze willen doen, in plaats van wat hen verteld wordt te doen. Geef medewerkers autonomie, vertrouwen en verantwoordelijkheid. Daarmee verbeteren de teamprestaties!

Alleen wanneer u ingrijpt op de organisatiecultuur wordt de verandering echt gedragen.

U wilt in de veranderopgave interventies doen op de organisatiecultuur, waardoor mensen zich willen verbinden aan de verandering.

In deze training leert u methoden en handvatten om de situatie te creëren en/of voorwaarden te scheppen waardoor mensen zelf verantwoordelijkheid nemen en aan de verandering bijdragen.

Wat levert de training Verandering, hoe krijg je mensen mee, u op?

Voor wie is de training ?

  • U leert overtuigingen opsporen die belemmerend dan wel faciliterend werken voor de verandering;
  • U leert aansluiting maken bij het leervermogen en de verandergezindheid van mensen, zodat zij echt in beweging komen;
  • U ervaart en beoefent de interventies en werkvormen over de 4 impulsen die zorgen voor eigenaarschap waardoor je in plaats van een opgelegde verandering een gedragen toekomst creëert.
  • Van de training ontvangt u een geprinte hand-out

De training richt zich op ervaren veranderaars: facilitatoren, leiders, managers, coaches, beleidsadviseurs en organisatie ontwikkeling consultants.

U wilt de voorwaarden scheppen die ervoor zorgen dat medewerkers gaan bijdragen aan de bedoeling of aan de realisatie van de visie.

Twijfelt u of u binnen de doelgroep valt? Aarzel zeker niet om even contact met ons op te nemen. Wij stemmen graag samen met u af of deze training voor u een waardevolle investering is die u direct kan toepassen op uw praktijk.

Testimonials

Willie, SCRUM master: “Marjolijn is een enthousiast verteller wanneer ze je een inkijkje geeft in haar rijke ervaring als begeleider van veranderprocessen. Dit afgewisseld met een aantal werkvormen voor de groep, gaf een inspirerende training. Mooie locatie.

Marieke, verandermanager: “Deze training is een ontspannen, praktijkgerichte training met een goede balans tussen nuttige theorie en (het delen van) praktijk. Marjolijn heeft met de vier impulsen voor een verandering een eye-openende opzet gemaakt voor het meenemen van mensen. Tot slot biedt de training ook concrete handvatten in de vorm van werkvormen en een checklist – nu aan de slag dus!

Wanneer?

Tarief

Deze training bieden we het voor het laatst in deze vorm aan.

donderdag 29 juni 2017  09.00-13.00u inclusief lunch

De groepsgrootte zal maximaal 6 personen behelzen, zodat we tijdens het dagdeel intensief kunnen werken en een optimaal resultaat kunnen bewerkstelligen.
Wacht daarom niet te lang met aanmelden.

De prijs van € 247,- per persoon is exclusief BTW.

De training beslaat een dagdeel en in dat dagdeel wordt u voorzien van koffie en thee. Bij de training is een smakelijke lunch inbegrepen. Van de training ontvangt u een geprinte hand-out.

U wordt ontvangen op een prachtige en goed bereikbare locatie in Utrecht: Fort Lunet IV

Eenvoudig aanmelden voor 29 juni 2017

Annuleringsbeleid

Na inschrijving krijgt u van ons een bevestigingsmail voor de deelname aan de training en gaan de wettelijke 14 dagen bedenktijd in (waarbinnen u kosteloos van gedachten kunt veranderen). Annuleren kan na bevestiging kosteloos tot 20 werkdagen voorafgaand aan de trainingsdatum, hierna wordt 50% van de totale trainingsprijs in rekening gebracht. Bij annuleren tot één week van te voren wordt 100% van de totale trainingsprijs in rekening gebracht. Naast annuleren is het mogelijk om, in overleg, iemand anders in uw plaats te laten gaan.